Orezul se fierbe cu un praf de sare. Se pune intr-o strecuratoare sa se scurga de apa. Morcovii se dau prin razatoarea mare, ceapa se taie fideluta, castravetii cubulete. Amestecam toate ingredientele de mai sus intr-un bol, adaugam maslinele si tonul, asezonam cu sare, piper, ulei si otet.
Dam la frigider cam 2h si servim.
Pofta buna!
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii