Se pune apa la fiert intr-o cratita si cind incepe sa fiarba se toarna orezul, putina sare si se lasa sa fiarba circa 10-15 minute (depinde de orez). Cind orezul este fiert, se strecoara, se pune intr-un castron si se lasa sa se raceasca.
Rosiile se spala si se taie cubulete. Tonul se scoate din cutie si se scurge de uleiul in exces. Castraveciorii se taie cubulete, brinza la fel iar maslinele sa taie felii (daca sint intregi). Se pun toate ingredientele peste orez, se adauga putina sare, busuiocul taiat si se amesteca totul cu 1-2 linguri de ulei de masline.
Pofta Buna!
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii