Se pune apa la fiert intr-o cratita si cind incepe sa fiarba se toarna orezul, putina sare si se lasa sa fiarba circa 10-15 minute (depinde de orez). Cind orezul este fiert, se strecoara, se pune intr-un castron si se lasa sa se raceasca.
Rosiile se spala si se taie cubulete. Tonul se scoate din cutie si se scurge de uleiul in exces. Castraveciorii se taie cubulete, brinza la fel iar maslinele sa taie felii (daca sint intregi). Se pun toate ingredientele peste orez, se adauga putina sare, busuiocul taiat si se amesteca totul cu 1-2 linguri de ulei de masline.
Pofta Buna!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii