Lasam nautul sa se inmoaie peste noapte, apoi il fierbem timp de 20 de minute intr-un vas cu apa si putina sare. Intre timp taiem bucatele mici castraveti si eliminam surplusul de saramura. Intr-un vas amestecam tonul, nautul fiert si racit, castravetii, cele doua linguri de pasta de susan, patrunjelul taiat, amestecam bine si condimentam cu sare si piper. Pofta buna!
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaPentru acest week-end am pregatit un tort. Nu pot sa zic ca este facut pentru mine ci pentru unchiul meu, a carui onomastica...
Tort cu nucaMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii