Rosiile le feliem mai subtire, ceapa rosie o taiem rondele si o stropim cu putina zeama de lamaie, maslinele le feliem si nautul fiert prospat il lasam la racit (poti folosi naut din conserva).
Ardeii rosii se coc, se lasa cu putina sare, apoi ii curatam de coaja si samburi. Frunzele de patrujel le tocam marunt. Le asezam toate intr-un bol toate legumele si apoi facem dressingul din mustar, usturoiul pisat, ulei si zeama de lamaie. Le amestecam bine si potrivim salata de sare si piper. O putem servi cu orice mancare sau pur si simplu ca atare. Eu o fac de cate ori pot si cam des. Se vede in poze ca de fiecare data salata e in alta farfurie.
Este o salata delicioasa, sanatoasa si plina de vitamine. Ar trebui sa o consumam cat mai des.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorUn desert absolut delicios care poate fi gata in mai putin de o jumatate de ora. Va recomand sa faceti portie dubla pentru...
Desert vafe cu ciocolata, zmeura si mentaMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii