Spalati si curatati morcovii, impreuna cu grauntii de usturoi. Razuiti morcovii cu usturoiul, adaugati sucul de la lamaie si conserva de peste thon, amestecati acestea si bagati la frigider.
Sa trecem la sos. Utilizati un borcan de gem gol de 500 g, (pastrati capacul). Tocati ceapa marunt puneti in borcan, adaugati mustarul, sarea si piperul, otetul, apa si maioneza si uleiul de masline pana ajunge la gura borcanului (dar nu umpleti la maxim ). Puneti capacul inchideti bine si amestecati aceasta pana obtineti o crema.
Dresati farfuriile cu salata pe care ati preparat-o, iar pe deasupra puneti sos. Aceasta salata se poate degusta si la sandwiciuri si la picknicuri.
Bon-apetit!
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraCam stramb din nas daca este vorba de oaie. Sotul meu a complotat cu fratele lui, spuneau ce bun ar fi un gulas de oaie....
Gulas de oaie cu fasole boabeAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Comentarii