Spalati si curatati morcovii, impreuna cu grauntii de usturoi. Razuiti morcovii cu usturoiul, adaugati sucul de la lamaie si conserva de peste thon, amestecati acestea si bagati la frigider.
Sa trecem la sos. Utilizati un borcan de gem gol de 500 g, (pastrati capacul). Tocati ceapa marunt puneti in borcan, adaugati mustarul, sarea si piperul, otetul, apa si maioneza si uleiul de masline pana ajunge la gura borcanului (dar nu umpleti la maxim ). Puneti capacul inchideti bine si amestecati aceasta pana obtineti o crema.
Dresati farfuriile cu salata pe care ati preparat-o, iar pe deasupra puneti sos. Aceasta salata se poate degusta si la sandwiciuri si la picknicuri.
Bon-apetit!
Intr-un vas, se pun untura moale, zaharul, oul si laptele. Se amesteca bine cu ajutorul unui mixer, apoi se adauga faina...
Prajitura cu foi si gem de pruneSe separă galbenusurile de albusuri. Peste gălbenușuri se pune cu un praf de sare. Sarea va intensifica culoarea lor....
Savarine cu friscaPrajitura Tosca are o combinație de texturi ce te cuceresc atât vizual cât și ca gust. Blatul din albușuri cu mac și...
Prajitura Tosca
Comentarii
Adaugă comentariu