Salata de Leurda

Complexitate
redusa
Salata de Leurda

Ingrediente

  • 4 legaturi de leurda
  • 4 fire ceapa verde
  • 7 ridichii
  • 4 linguri ulei de masline
  • 3 linguri otet (eu am avut otet de casa)
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Legumele se spala bine si se pun la scurs.

Leurda se taie bucatele de aproximativ 2- 3 cm, iar ceapa si ridichile se taie rondele potrivite.

Leurda, ceapa si ridichile se amesteca impreuna cu sarea, uleiul si otetul.
Atentie: Otetul, uleiul si sarea se pun in functie de gustul fiecaruia!!!
Este o salata gustoasa si sanatoasa.
Pofta buna!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate