Gogonelele se coc pe flacara, se curata si se lasa la scurs. Dupa ce s-au scurs se taie cotorul si se baga la robot. Gogonelele tocate se freaca cu ulei, se potriveste de sare se toaca ceapa marunt si se adauga in salata. Preferential daca doriti se poate pune o lingura cu maioneza.
Merge de minune salata rece cu paine prajita.
Supa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateDin meniul de sarbatoare din Duminica Floriilor a facut parte si acest preparat, care a fost tare asteptat sa fie degustat....
Rata cu portocaleCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii