Pepenele se curata de coaja si de seminte, se feliaza dupa care se taie cubulete. Se aseaza in vas mai mare, se adauga peste el, fructe din compot care au fost taiate in felii mai subtiri, se aseaza fructele uscate si cele din congelator, se presara zaharul praf deasupra.
Se stropeste din belsug cu rom si se presara frunzele de menta pe care in prealabil le-ati spalat si tocat.
Se amesteca bine, sa se uniformizeze, apoi se lasa cateva ore la frigider sa lase zeama si fructele uscate sa se inmoaie.
Se serveste rece de tot in pahare de compot decorat cu frunze de menta, eventual cu un betisor de scortisoara.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorAm vrut sa ma joc putin cu sandvismakerul. A iesit ceva abur, dar n-am patit nimic pana la urma :D
Sandvisuri cu cremwusti de pui facute la sandvismakerEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii