Salata de Dovlecei III

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4 dovlecei
  • 2-3 rosii
  • verdeata
  • 50g masline

Mod de preparare

Se aleg cativa dovlecei tineri, se curata de coaja si se taie rondele si se pu la fiert cu putina sare. Dupa ce au fiert se aseaza rondelele pe un paltou si se orneaza cu rosii, verdeata taiata marunt si masline. Se adauga ulei si sare dupa gust.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate