Alegi dovleceii mici cu floare, ii speli si ii pui 10 minute in apa clocotita si sarata. Lasi dovleceii intr-o strecuratoare si cand s a racit ii tai cubulete. Ii stropesti cu putin otet de mere si ulei de masline.
Presari sare si piper dupa gust si patrunjel verde tocat marunt. Apoi dai salata la rece.
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii