Salata de Ciuperci II

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g ciuperci
  • sare
  • 1 leg ceapa verde
  • 100 ml suc de rosii
  • 1leg marar
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata ciupercile, se spala si se fierb in apa cu putina sare, apoi se scurg si dupa ce s-au racit, se taie in doua sau patru. Se amesteca ciupercile cu ceapa curatata, spalata si tocata marunt. Se adauga mararul tocat marunt, uleiul, sucul de rosii, sare si piper dupa gust. Se amesteca bine si se serveste la rece.
Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici