Salata de ciuperci cu peste si maioneza

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Salata de ciuperci cu peste si maioneza

Ingrediente

  • 250 g peste (eu am folosit ton )
  • 250 g ciuperci fierte sau calite putin
  • 3 cartofi fierti
  • 3 morcovi fierti
  • 4 castraveti acri
  • 200g sos de maioneza cu iaurt

Mod de preparare

Se taie cubulete cartofii, morcovul si castravetii, iar cupercile se taie lamele. Se pun intr-un castron toate se adauga si pestele apoi maioneza si se potriveste de sare si piper.

Se poate face si fara sa se amestece maioneza , acesta lasandu-se separat si fiecare isi pune cat doreste.

Simpla, buna si foarte rapid de facut.

Se poate servi ca aperitiv sau se pot umple diferite legume cu ea, constituind tot un aperitiv asortat .

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza
Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine
Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise
Cele mai apreciate rețete
Salata olteneasca - Csalamale
1
Romania

Salata olteneasca - Csalamale

Salata olteneasca - Csalamale
Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna
2
Romania

Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna

Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna
Savarine cu frisca
3
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Prajitura Schneider
4
Romania

Prajitura Schneider

Prajitura Schneider
Fursecuri cu Crema de Zahar Ars
5
Romania

Fursecuri cu Crema de Zahar Ars

Fursecuri cu Crema de Zahar Ars