Puneti ceapa intr-un vas sau bol termorezistent si turnati peste ea apa clocotita cat sa o acopere. Lasati 15 min in asteptare, apoi scurgeti si spalati sub jet de apa rece. Lasati la scurs.
Amestecati-o cu sucul de lamaie si condimentati cu sare si piper, dupa gust.
Dati la frigider pentru cel putin 3 ore inainte de servire.
Se poate folosi, in special langa preparatele la gratar sau ca salata langa mititei, hamburger ori supa de fasole boabe sau cartofi.
Ciorba de cartofi cu afumătură este una dintre cele mai gustoase din bucătăria românească tradițională....
Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională româneascăO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii