Prajiti usor semintele de susan intr-o tigaie fara grasime, la foc mic, amestecand continuu.
Spalati bine castravetii in coaja si zvantati-i.
Taiati in felii subtiri si stropiti imediat cu otet balsamic.
Separat, amestecati intr-un bol smantana, sucul de lamaie, uleiul, putin susan si condimentati cu sare si piper, proaspat macinat. Adaugati mararul, tocat marunt, chiar si 2 legaturi, pentru ca este foarte bun la gust si sanatos.
Turnati peste castravetii feliati, omogenizati si potriviti de sare si piper, daca mai este nevoie.
Presarati deasupra seminte prajite de susan.
Serviti simplu, ca o masa in sine sau alaturi de o friptura, carne la gratar, peste, dar cel mai bine se potriveste cu felii de paine prajita cu usturoi.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii