1. Se extrage sucul din lamaie.
2. Se spala si se toaca marunt menta proaspata.
3. Intr-o salatiera, se amesteca branza Feta, uleiul de masline, menta si sucul de lamaie. Se sareaza si pipereaza.
3. Se taie in doua pepenii galbeni si se scot semintele. Cu ajutorul unei linguri de inghetata, se fac bilute din pulpa pepenilor.
4. Se spala si se taie in cuburi castravetele.
5. Se pun bilutele de pepene si catravetele in salatiera si se amesteca toate ingredientele. Pana la servire, se tine salata la rece.
Salata, pentru un aspect mai deosebit, se poate servi in cojile de pepene.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSuper buna pentru micul dejun sau cina . Eu am pregatit-o pentru 4 persoane .
Rosti de cartofi cu ou posatCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii