Taiati cartofii si morcovii in cuburi mai mici. Amestecati usturoi, ulei, sare, piper, otet, oregano si rozmarin intr-o oala. Adaugati cartofii, morcovii si amestecati bine.
Transferati intr-o tava si coaceti la 190 c (gaz 5) aproximativ 30 minute intorcandu-i pe cealalta parte la jumatatea timpului. In aceasi oala puneti baconul taiat bucati mici si la foc mic sautee 5 minute.
Optional transferati pe o farfurie cu un prosop de hartie. Intr-un blender pulsati gorgonzola, smantana, iaurt, sare, piper, patrunjel si telina. Taiati feniculul fin si lasati deoparte. Cand cartofii sunt gata amestecatii cu fenicul si bacon apoi portionati.
*Puteti si amesteca legumele cu sosul intr-un bol mare apoi portionati.
Serviti cu sosul de gorgonzola deasupra si garnisiti cu frunze de patrunjel.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaBy Jamila, decat ca eu le-am facut cu migdale nu susan. Au iesit aproape doua tavi, circa 25 de bucati. Un pic le-am prea...
Fursecuri marocane cu migdaleMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii