Taiati cartofii si morcovii in cuburi mai mici. Amestecati usturoi, ulei, sare, piper, otet, oregano si rozmarin intr-o oala. Adaugati cartofii, morcovii si amestecati bine.
Transferati intr-o tava si coaceti la 190 c (gaz 5) aproximativ 30 minute intorcandu-i pe cealalta parte la jumatatea timpului. In aceasi oala puneti baconul taiat bucati mici si la foc mic sautee 5 minute.
Optional transferati pe o farfurie cu un prosop de hartie. Intr-un blender pulsati gorgonzola, smantana, iaurt, sare, piper, patrunjel si telina. Taiati feniculul fin si lasati deoparte. Cand cartofii sunt gata amestecatii cu fenicul si bacon apoi portionati.
*Puteti si amesteca legumele cu sosul intr-un bol mare apoi portionati.
Serviti cu sosul de gorgonzola deasupra si garnisiti cu frunze de patrunjel.
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii