Imi plac mult salatele cu fasole rosie, sunt usoare, de vara, dar si satioase.
Mod de preparare:
Fasolea rosie se scurge de zeama si se clateste putin in apa rece.
Se feliaza rosiile, se curata maslinele de samburi, se taie ceapa rondele.
Intr-un vas incapator, se amesteca fasolea cu maslinele, rosiile, ceapa. Se stropesc cu ulei si zeama de lamaie. Se presara sare si piper dupa gust.
Daca aveti, puteti adauga si verdeturi proaspete: frunze de ceapa verde si patrunjel.
Se decoreaza cu branza taiata cubulete.
Este o salata satioasa si gustoasa de vara.
Pofta buna!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorCum la vremea asta am mereu un dovlecel in frigider, am incercat ceva nou pentru o masa rapida de pranz. Paste cu dovlecei...
Spaghete cu dovleceiEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii