E vara ... e cald ... e vremea legumelor de tot felul.
Si ce poate fi mai savuros si mai sanatos decat o salata?
Morcovii se curata si se fierb in apa cu sare cca 20 minute, dupa care se taie bucati de 3 cm lungime si apoi pe din doua.
Broccoli-ul se desface buchetele, se spala sub jet de apa rece si se fierbe in apa cu sare cca 20 minute.
Ciupercile si curata de pielita si picioruse, se spala sub jet de apa rece si se taie felii.
Mozzarela se taie felii groase de cca 0, 5 cm.
Intr-un vas termorezistent torni uleiul de masline si asezi, alternativ, un rand de morcovi, ciuperci, broccoli si mozzarella.
Paine o prajesti si o faci bucati mici pe care le presari peste legume. Frunzele de patrunjel le rupi si le presari peste paine. Apoi adaugi porumbul boabe.
Dai totul la cuptorul preincalzit pentru 15 minute, cat sa se inmoaie putin branza.
Intre timp speli frunzele de salata verde si le asezi in boluri.
Umpli bolurile cu legumele de la cuptor si asezonezi, dupa gust, cu sare si piper proaspat macinate.
Se serveste imediat, in boluri tapetate cu frunze de salata verde.
Poti adauga dresingul preferat sau doar ulei de masline, sare si piper.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii