Taiem conopida in felii, iar resturile ce raman, se pun la fiert in apa cu sare.
Calim ciupercile cu putin ulei, sare si piper.
Condimentam feliile cu sare, piper si paprika, apoi le ungem bine cu 2 linguri de ulei de masline si le punem in tigaie la foc mediu. Amestecam parmezanul cu patrunjelul si usturoiul tocate si cu ajutorul unei linguri il asezam peste fellile de conopida. Dupa circa un minut, parmezanul incepe sa se topeasca si putem intoarce feliile ca parmezanul sa se rumeneasca usor pe ambele parti. Le luam de pe foc si le asezam pe farfuria de servit.
Cand bucatelele de conopida au fiert, le transformam intr-o pasta impreuna cu 2-3 linguri de ulei de floarea soarelui, otetul, o lingura de suc de rodie, sare, piper si paprika.
Peste feliile de conopida asezam rosiile, ciupercile, maslinele precum si pasta de conopida si decoram cu seminte de rodie si frunze de patrunjel.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii