Salata calda de conopida

Postat pe: 13-02-2019
(0)

Ingrediente

3 buchetele de conopida
4 linguri de parmezan ras
cateva ciuperci proaspete
1 catel de usturoi
cateva frunze de patrunjel
rosii cherry
masline negre
2 linguri ulei de masline
ulei de floarea soarelui
1 lingura de otet
½ de rodie
sare
piper
paprika

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

10min
Timp gatire

GĂTIRE

15min
Numar portii

PORȚII

1 portie
Taiem conopida in felii, iar resturile ce raman, se pun la fiert in apa cu sare.

Calim ciupercile cu putin ulei, sare si piper.

Condimentam feliile cu sare, piper si paprika, apoi le ungem bine cu 2 linguri de ulei de masline si le punem in tigaie la foc mediu. Amestecam parmezanul cu patrunjelul si usturoiul tocate si cu ajutorul unei linguri il asezam peste fellile de conopida. Dupa circa un minut, parmezanul incepe sa se topeasca si putem intoarce feliile ca parmezanul sa se rumeneasca usor pe ambele parti. Le luam de pe foc si le asezam pe farfuria de servit.

Cand bucatelele de conopida au fiert, le transformam intr-o pasta impreuna cu 2-3 linguri de ulei de floarea soarelui, otetul, o lingura de suc de rodie, sare, piper si paprika.

Peste feliile de conopida asezam rosiile, ciupercile, maslinele precum si pasta de conopida si decoram cu seminte de rodie si frunze de patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Salata calda de conopida" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Salata calda de conopida