Salata calda cu pastai si patlagele

Postat pe: 24-01-2017
(0)

Ingrediente

300 gr pastai verzi
300 gr pastai galbene
250 gr rosii cherry (galbene si rosii)
piept de pui
10 oua de prepelita
¼ franzela mai veche
Usturoi
Ulei de masline
2 lingurite susan (negru si alb)
Sare de Himalaya
Piper mozaic
Boia spaniola afumata(pimenton)

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Numar portii

PORȚII

4 portii
Se curata si taie pastaile si apoi se fierb in apa cu sare. Dupa ce au fiert pastaile, se pun in apa cu gheata ca sa isi pastreze culoarea si sa oprim procesul de gatire. Se fierb ouale de prepelita si apoi se curata de coaja si se taie in jumatati.
Pieptul de pui se trage la tigaie impreuna cu usturoiul in putin ulei de masline. Pastaile se gatesc la abur 5 minute. Cand este rumen pieptul de pui, se adauga pastaile si se condimenteaza cu sare, piper mozaic proaspat macinat si boia afumata.
Se taie rosiile cherry in jumatati si se dauga peste pastai.
Intr-o tigaie nonaderenta, se prajesc semintele de susan, apoi crutoanele de paine.
Incorporam crutoanele de paine si oualele de prepelita in salata, apoi presaram susanul si patrunjel verde.
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Salata calda cu pastai si patlagele" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Salata calda cu pastai si patlagele