Salata brasoveana

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Salam 400 g
  • sunca presata 200 g
  • cartofi 500 g
  • morcovi 200 g
  • telina 200 g
  • castraveti in otet 100 g
  • mazare (conserva) 300 g
  • maioneza 600 g
  • mustar 30 g

Mod de preparare

Morcovii, cartofii si telina se fierb si se curata. Se taie cuburi atat legumele (cartofii, morcovii, telina si castravetii in otet) cat si salamul si sunca presata, se adauga mazarea si maioneza amestecata cu mustarul. Se amesteca delicat.
Se aranjeaza salata pe un platou si se decoreaza cu verdeata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate