Punem pieptul de pui la fiert, intr-o oala cu apa rece si putina sare. Cat fierbe acesta, curatam radacinoasele, le spalam si le punem la fiert in alta cratita. Taiem cubulete tot ce am fiert, dar si castravetii murati si gogosarul, inclusiv albusurile de ou. Adaugam cubuletele de legume si carne intr-un vas adanc si condimentam dupa gust cu sare si piper.
Galbenusurile le frecam cu putina sare, apoi adaugam mustarul, iaurtul si amestecam pana se incorporeaza ingredientele. La final, adaugam maioneza rezultata in castronul in care am lasat legumele si amestecam. Se decoreaza cu masline si frunzulite de patrunjel verde.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii