Punem pieptul de pui la fiert, intr-o oala cu apa rece si putina sare. Cat fierbe acesta, curatam radacinoasele, le spalam si le punem la fiert in alta cratita. Taiem cubulete tot ce am fiert, dar si castravetii murati si gogosarul, inclusiv albusurile de ou. Adaugam cubuletele de legume si carne intr-un vas adanc si condimentam dupa gust cu sare si piper.
Galbenusurile le frecam cu putina sare, apoi adaugam mustarul, iaurtul si amestecam pana se incorporeaza ingredientele. La final, adaugam maioneza rezultata in castronul in care am lasat legumele si amestecam. Se decoreaza cu masline si frunzulite de patrunjel verde.
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii