Incepem cu tonul, desfacem cutia si scurgem bine de sucul propriu. Scoatem samburii de la masline si le taiem in bucatele mici. Taiem patrunjelul marunt. Amestecam tonul, maslinele, patrunjelul, zeama de lamaie si condimentam cu sare si piper dupa gust.
Taiem un capacel la fiecare rosie si scoatem miezul din interior, apoi le lasam cateva minute sa se usuce. Umplem rosioarele cu ton, le punem capacelul taiat mai devreme si decoram cu patrunjel. Dam la frigider pana in momentul servirii.
Pofta buna!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii