Incepem cu tonul, desfacem cutia si scurgem bine de sucul propriu. Scoatem samburii de la masline si le taiem in bucatele mici. Taiem patrunjelul marunt. Amestecam tonul, maslinele, patrunjelul, zeama de lamaie si condimentam cu sare si piper dupa gust.
Taiem un capacel la fiecare rosie si scoatem miezul din interior, apoi le lasam cateva minute sa se usuce. Umplem rosioarele cu ton, le punem capacelul taiat mai devreme si decoram cu patrunjel. Dam la frigider pana in momentul servirii.
Pofta buna!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorBun aparatul asta, face mancare singur!
Macare de praz cu masline la slow cooker Crock-PotCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii