Se adauga iaurtul, uleiul, zaharul, faina, ouale, praful de copt si se amesteca cu mixerul pana se face o crema omogena. Se curata merele si se taie felii potrivite.
Se pune intr-o tava mai adanca hartie de cuptor si se varsa un strat din crema si se aseaza un rand de mere, apoi se varsa alt strat de crema si altul de mere si se baga la cuptor.
Se tine la cuptor cca. o ora; primele 30 minute nu se deschide cuptorul pentru a lasa prajitura sa creasca.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii