Se adauga iaurtul, uleiul, zaharul, faina, ouale, praful de copt si se amesteca cu mixerul pana se face o crema omogena. Se curata merele si se taie felii potrivite.
Se pune intr-o tava mai adanca hartie de cuptor si se varsa un strat din crema si se aseaza un rand de mere, apoi se varsa alt strat de crema si altul de mere si se baga la cuptor.
Se tine la cuptor cca. o ora; primele 30 minute nu se deschide cuptorul pentru a lasa prajitura sa creasca.
Nu-i asa ca de multe ori va ramane mamaliguta si nu stiti ce sa faceti cu ea? Eu am gasit aceasta reteta la Epurasha si am...
Pernute crocante din mamaligutaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii