Spalam bine plantele aromatice si le tocam marunt.
La fel procedam si cu ceapa verde.
Fierbem orezul dupa instructiunile de pe pachet. Eu am folosit un orez Basmati luat de la Carrefour, marca proprie, accesibil ca si pret si portionat in pungute de cate o portie (125 gr). A fiert foarte usor si elegant datorita pungilor, fara sa se lipeasca de oala si fara a obtine un terci la final. Amestecam bine orezul cu verdeturile, semintele de canepa si usturoiul pisat.
Apoi turnam uleiul de masline, am zis 1/4 cana dar puteti pune mai mult sau mai putin, dupa cum va place. Punem si zeama de lamaie, asezonam cu sare si piper dupa gust si gata masa!
E o salata foarte buna pentru vara, foarte buna, gata in 10 minute, aromata si sanatoasa.
Sa va fie de bine!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii