Spalam bine plantele aromatice si le tocam marunt.
La fel procedam si cu ceapa verde.
Fierbem orezul dupa instructiunile de pe pachet. Eu am folosit un orez Basmati luat de la Carrefour, marca proprie, accesibil ca si pret si portionat in pungute de cate o portie (125 gr). A fiert foarte usor si elegant datorita pungilor, fara sa se lipeasca de oala si fara a obtine un terci la final. Amestecam bine orezul cu verdeturile, semintele de canepa si usturoiul pisat.
Apoi turnam uleiul de masline, am zis 1/4 cana dar puteti pune mai mult sau mai putin, dupa cum va place. Punem si zeama de lamaie, asezonam cu sare si piper dupa gust si gata masa!
E o salata foarte buna pentru vara, foarte buna, gata in 10 minute, aromata si sanatoasa.
Sa va fie de bine!
Am facut aceasta placinta pentru mama mea care tine tot postul si merita ceva bun. Este foarte aromata si delicioasa!
Placinta cu mere si dulceata de gutui, de postReteta de gem de capsuni cu menta. Gem de capsuni cu menta reteta simpla, fara conservanti. Reteta de gem de capsuni. Retete...
Gem de capsuni cu menta
Comentarii