Spalati si curatati castravetele de coaja- fie de tot sau in dungi ori deloc.
Taiati in doua, pe lungime si scoateti cu o lingurita, miezul cu seminte.
Taiati castravetele in felii de circa 1 cm grosime.
Presarati cu sare, amestecati si dati la frigidel pentru cel putin 1 ora.
Scurgeti apoi, stoarceti feliile de castraveti cu mana, cat de bine puteti, fara sa le rupeti. Puneti-le intr-un bol.
Separat, omogenizati bine sosul de soia, otetul, uleiul, sosul chilli, zaharul, turnati peste feliile de castraveti si amestecati.
Dati din nou la rece pentru cel putin 1 ora. Pentru un gust si mai bun, lasati in frigider pana a doua zi.
Serviti rece.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii