Aceasta salata combina cubulete de cartofi, morcovi, carne fiarta (vita sau pui), castraveti murati, mazare si oua, toate legate intr-un sos cremos de maioneza. Simplu de preparat si plina de arome, Salata Olivier este un fel de mancare versatil si indragit de toata lumea.
Spala cartofii si morcovii, apoi fierbe-i in coaja pana se inmoaie (aproximativ 20-30 de minute). Fierbe carnea de vita sau pieptul de pui pana devine frageda. Fierbe ouale tari (aproximativ 10 minute). Dupa ce s-au fiert, lasa legumele si carnea sa se raceasca. Curata cartofii si morcovii de coaja. Taie cartofii, morcovii, carnea, castravetii murati si ouale fierte in cubulete mici. Intr-un bol mare, amesteca toate ingredientele taiate: cartofii, morcovii, carnea, castravetii, ouale si mazarea. Adauga maioneza, sare si piper dupa gust. Poti adauga si mustar daca doresti un gust mai picant. Amesteca bine toate ingredientele pana se omogenizeaza. Lasa salata la frigider pentru cel putin o ora inainte de servire pentru ca aromele sa se intrepatrunda. Serveste salata rece, ornata cu frunze de patrunjel sau felii de ou fiert.
Pofta buna!
Covrigii cu mac si sare sunt o alegere populara pentru micul dejun, gustare sau chiar o rontaiala rapida in timpul zilei....
Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfectaPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateUn chec foarte gustos care a disparut mult mai repede decat m-as fi asteptat. Este cu suc de portocale in compozitie si...
Chec cu portocaleIncearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos
Comentarii