Prazul se taie rondele si se caleste in ulei. Cand s-a inmuiat putin, se adauga spanacul. Acesta se lasa pe foc pana ce se patrunde in totalitate, dupa care se condimenteaza cu vegeta, piper si sare. Compozitia obtinuta se lasa la racit.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se intinde prima foaie. Foaia formata dintr-un pachet de aluat, se tinde usor si pe peretii tavii, dupa care se pune compozitia de spanac.
Deasupra se pune cea de a doua foaie formata din al doilea aluat foietat. Aceasta se inteapa din loc in loc cu o furculita si se unge putin cu ulei.
Placinta se pune in cuptorul preincalzit si se lasa la foc potrivit pana ce se rumeneste usor.
Cand este gata se scoate din cuptor si se potioneaza dupa gustul fiecaruia.
Placinta se serveste calda sau rece.
Pofta buna!!!
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaPentru acest week-end am pregatit un tort. Nu pot sa zic ca este facut pentru mine ci pentru unchiul meu, a carui onomastica...
Tort cu nucaMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii