Saratele cu Susan si Telemea de Capra

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Saratele cu Susan si Telemea de Capra

Ingrediente

  • 300 gr faina
  • 100 gr unt
  • 50 ml apa
  • 150 gr telema de capra
  • un virf cutit praf de copt
  • un virf cutit sare
  • 50 gr susan

Mod de preparare

Se framinta aluatul, se intinde in tava unsa.

Se presara temeaua si susanul.

Se taie in bucati dupa preferinte.

Se dau la cuptorul incalzit 25 min.
Telemeaua se poate incorpora in aluat sau optional se poate folosi cascaval.
Eu am folosit faina integrala.
Si am cuptor electric de aceea s-au rumenit asa bine deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)