Saratele cu Susan si Telemea de Capra

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Saratele cu Susan si Telemea de Capra

Ingrediente

  • 300 gr faina
  • 100 gr unt
  • 50 ml apa
  • 150 gr telema de capra
  • un virf cutit praf de copt
  • un virf cutit sare
  • 50 gr susan

Mod de preparare

Se framinta aluatul, se intinde in tava unsa.

Se presara temeaua si susanul.

Se taie in bucati dupa preferinte.

Se dau la cuptorul incalzit 25 min.
Telemeaua se poate incorpora in aluat sau optional se poate folosi cascaval.
Eu am folosit faina integrala.
Si am cuptor electric de aceea s-au rumenit asa bine deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici