- intinzi o foaie sa zicem cit tava din aluatul 1 peste care ungi cu mina sau cu o lingura aluatul 2, rulezi ca o rulada totul si apoi rasucesti in spiarala ca sa iti incapa intr. Un castron si pui totul la rece minim 30 minute.
- adaugi brinza cu lingura ici si colo apoi presari peste tot brinza feta farimitata cu degetele
- acoperim totul cu cealalta foaie de aluat
- coacem totul la cuptor la 180-200 °c in cuptorul deja incalzit pina cind placinta devine aurie
Intr-un vas, se pun untura moale, zaharul, oul si laptele. Se amesteca bine cu ajutorul unui mixer, apoi se adauga faina...
Prajitura cu foi si gem de pruneSe separă galbenusurile de albusuri. Peste gălbenușuri se pune cu un praf de sare. Sarea va intensifica culoarea lor....
Savarine cu friscaPrajitura Tosca are o combinație de texturi ce te cuceresc atât vizual cât și ca gust. Blatul din albușuri cu mac și...
Prajitura Tosca
Comentarii
Adaugă comentariu