Intr-un castron mare, vom amesteca faina, berea, uleiul, sarea si drojdia uscata. Framantam putin pana obtinem o coca elastica. Acoperim si lasam la cald sa dospeasca o ora.
Intre timp, vom felia toate ingredientele pentru topping: sunca, ciupercile si maslinele.
Dupa ce am lasat coca la crescut, vom intinde aluatul intr-o tava unsa cu ulei, iar deasupra vom presara toppingul. Se coace in cuptorul incins la temperatura mare, timp de 10-12 minute.
Cand este gata, se feliaza si se serveste alaturi de o bere rece!!!
Atunci cand pregatim o masa in familie, printre preferintele noastre se afla puiul rumenit la cuptor condimentat cu plante...
Tarta cu pui si broccoliAceasta reteta de ghiveci cu legume este foarte gustoasa si se prepara foarte usor. Este potrivita si pentru zilele de post.
Ghiveci de legume cu fasole boabe la cuptorReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii