Intr-un castron mare, vom amesteca faina, berea, uleiul, sarea si drojdia uscata. Framantam putin pana obtinem o coca elastica. Acoperim si lasam la cald sa dospeasca o ora.
Intre timp, vom felia toate ingredientele pentru topping: sunca, ciupercile si maslinele.
Dupa ce am lasat coca la crescut, vom intinde aluatul intr-o tava unsa cu ulei, iar deasupra vom presara toppingul. Se coace in cuptorul incins la temperatura mare, timp de 10-12 minute.
Cand este gata, se feliaza si se serveste alaturi de o bere rece!!!
Prajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaAm vazut aceasta reteta acum mai mult timp pe blogul Laurei Laurentiu si am salvat-o cu gandul sa prepar si eu aceste...
Fursecuri cu unt si cocosO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii