Preincalziti cuptorul la 190 de grade Celsius
Amestecati uleiul cu mierea pana se omogenizeaza, apoi adaugati piureul de mere, apa si vanilia. Amestecati bine.
 Intr-un alt vas amestecati ingredientele uscate. Adaugati-le in compozitia lichida si amestecati pana la omogenizare. Adaugati coaja de portocale si afinele, amestecand usor cu o lingura. Turnati in forme de briose si coaceti timp de 18-20 minute la 190 de grade. 
Valori nutritionale pentru o portie: 
 ~182 calorii
 ~10 g grasimi
 ~0. 15 g proteine
 ~26 g carbohidrati
 ~0 mg colesterol
 ~586 mg sodium

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii