Preincalziti cuptorul la 190 de grade Celsius
Amestecati uleiul cu mierea pana se omogenizeaza, apoi adaugati piureul de mere, apa si vanilia. Amestecati bine.
Intr-un alt vas amestecati ingredientele uscate. Adaugati-le in compozitia lichida si amestecati pana la omogenizare. Adaugati coaja de portocale si afinele, amestecand usor cu o lingura. Turnati in forme de briose si coaceti timp de 18-20 minute la 190 de grade.
Valori nutritionale pentru o portie:
~182 calorii
~10 g grasimi
~0. 15 g proteine
~26 g carbohidrati
~0 mg colesterol
~586 mg sodium
Prajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaAm vazut aceasta reteta acum mai mult timp pe blogul Laurei Laurentiu si am salvat-o cu gandul sa prepar si eu aceste...
Fursecuri cu unt si cocosO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii