Pentru azi îți propunem o rețetă de Pilaf gustos cu ciuperci, în varianta de post. Pentru acest Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post, sunt necesare ingredientele următoare: orez, ciuperci, ceapă, morcov. Gătitul este plăcere — curățenia de după… mai puțin. Chanteclair devine coechipierul oficial al celor care gătesc acasă: un ajutor vizibil, simpatic și eficient.
Curăță și toacă mărunt ceapa și rade morcovul. Taie ciupercile în jumătăți.
Pune la încins ulei într-o cratiță mare și rumenește ceapa și morcovul. În momentul în care s-au călit, adaugă ciupercile. Lasă puțin la gătit, apoi adaugă o cană de orez și 4 și 1/2 de apă. Condimentează cu sare și piper după gust.
Acoperă cratița cu un capac și lasă totul la fiert, la foc mic, până când orezul absoarbe tot lichidul și devine fiert și cremos. După ce a fiert, oprește focul și lasă pilaful acoperit pentru încă 15 minute, apoi îl poți servi.
Dacă îți place, poți garnisi cu pătrunjel verde tocat.
Mulțumită formulei sale super-puternice, Degresantul Universal îndepărtează grăsimea, murdăria și curăță în profunzime orice tip de depunere, chiar și pe cele mai persistente, de pe toate suprafețele. Datorită pulverizatorului special, care funcționează și cu flaconul orientat invers, poți ajunge în cele mai inaccesibile locuri fără să întorci bucătăria cu susul în jos și fără „acrobații” inutile. Îl poți folosi pe orice, pentru că funcționează peste tot.
Mai multe detalii aici: https://chanteclair.it/en/product_category/universal-degreaser/



Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortate
Comentarii