1.Se pun pastele la fiert in apa clocotita cu putina sare.
2.Intre timp se topeste untul intr-o tigaie si se pune ceapa tocata marunt la calit timp de 5 minute.Se adauga frisca lichida si se lasa la foc mic pana incepe sa clocoteasca.
3.Se adauga pastele scurse si racite peste sos si se presara parmezan,sare si piper.Se amesteca.
4.Se servesc calde cu patrunjel tocat fin pe deasupra.
O prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaO modalitate de a servi gris cu lapte, desertul copilariei.
Desert tarta de cocos cu grisO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii