Am pus la fiert pastele cu sare, am taiat Juliene fin bacon, ceapa si dovlecelul si le-am sotat impreuna. Am adaugat putin cascaval ras si smintina. Am fiert pentru aproximativ 5-7 minute si am adaugat pastele gata fierte si scurse. Am mai lasat 2-3 minute. Am asezat in farfurie si am adaugat putin cascaval.
Pentru un efect mai mare puteti servi punind prima data pe mijlocul farfuriei un strat de piure din morcov si ardei gras (fiert), dupa care asezati pastele

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii