Surimii

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pentru 4 portii:
  • - 350 g de surimi;
  • - 2-3 catei de usturoi;
  • - 75 ml de vin;
  • - ulei;
  • - 250 ml de smantana;
  • - zeama de la o jumatate de lamaie;
  • - zeama de la o jumatate de portocala;
  • - comdimente;
  • - salata mexicana;

Mod de preparare

Se pun surimii intr-o tigaie cu ulei pentru ai cali pe ambele parti iar apoi se adauga vinul si se lasa circa 10 min.

Intr-o tigaie se caleste salata mexicana.

Se prepara sosul din smantana, zeama de la lamaie si portocala, si se condimenteaza.

Surimi se pun pe un platou impreuna cu salata mexicana calita si sosul de smantana.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa