Se curata usturoiul si ghimbirul, se toaca marunt sau se zdrobesc (eu le toc foarte fin). Se pun intr-un castron, la care adaugam zeama de lamaie, sarea si piperul, (uleiul de masline-optional). Adaugam bucata intreaga de somon. Amestecam bine, acoperim castronul si il dam la rece pt cateva ore (eu il las pana a doua zi).
Se incalzeste gratarul si punem somonul la prajit. Din cand in cand il ungem cu zeama (marinata ramasa in castron) pana se termina. Se prajeste 15-20 min, in functie de cat de gros este fileul.
Se serveste cu puree de cartofi, orez, etc si salata verde.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii