Dupa ce se spala si se usca bine pestele, ungeti o bucata de folie de aluminiu cu foarte putin ulei de masline, apoi puneti pestele, sare, piper, ceapa, rosia, un pic de dovlecel, portocala si inca un piculet de dovlecel si foaia de dafin si inca un pic de sare si piper, nu conteaza ordinea, le puneti cum vreti.
Inchideti foaia, mai intai adunati 2 cate 2 partile si le strangeti, se da la cuptorul incins, cel putin o jumate de ora, eu am lasat la foc mai mic, peste 30 de min.
Un gust deosebit o sa-i dea portocala si o aroma imbietoare, e o nebunie de peste, dupa parerea mea se poate incerca si cu alt peste nu numai cu somon.
Se poate servi cu orez, eu am facut o mana de salata de rosii, castreveti, ceapa si avocado si crutoane de paine + o mana de cartofi.
Știți voi, un fel de tartă, doar că îmi place mult cum sună în italiană, de unde este și rețeta.
Desert crostata cu ricotta si marmelada de capsuniCe spui de o reteta savuroasa de lasagna cu legume coapte? E mult mai usoara decat lasagna clasica si sigur o sa iti placa....
Lasagna vegetarianaReteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructe
Comentarii