Saramura de peste

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Saramura de peste

Ingrediente

  • 4 fileuri de somn
  • 750 ml de apa
  • 4 catei de usturoi
  • patrunjel proaspat
  • cimbru uscat
  • o lingurita de vegeta
  • sare grunjoasa

Mod de preparare

Se freaca pestele cu sare grunjoasa si se prajeste pe plita sau pe gratar.

Intre timp se fierbe apa cu o lingurita de vegeta si se toarna intr-u castron peste usturoiul pisat, cimbru si patrunjelul tocat.

Pe masura ce s-au facut bucatile de peste se scot si se pun in zeama. Se lasa sa se raceasca.

Pentu cine prefera o varianta mai condimentata, se adauga ardei iute taiat feliute subtiri la zeama.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc