Saramura de Macrou

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

1 kg macrou
3 cepe
3 rosii
cimbru
busuioc
rozmarin
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Macroul se decongeleaza se taie pe lungime, se creseaza si se sareaza. Se lasa 15 minute si se pune pe gratar (eu am facut in casa dar merge foarte bine si la picnic)

Intre timp se pune un vas mare cu apa si cu sare (sa fie destul de sarata apa)

Ceapa si rosiile le taiem felite subtiri si le punem in apa impreuna cu mirodeniile.

Cand macroul s-a rumenit se pune si el in valul cu apa si se lasa cateva minute sa se intrepatrunda aromele.
Se poate servi si cu lamaie dar noua ne place sa tocam ardei iuti si sa ii punem in saramura
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Saramura de Macrou" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

mery
•  07.05.2010 13:16:32

mmm... ce bun trebuiesa fie o sa-l incerc si in saramura
simplu e preferatul meu la gratar...

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Saramura de Macrou