Peste Pescaresc

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

750 g crap
3 linguri ulei
2 cepe
4-5 catei usturoi
1/4 lingurita cimbru pisat
2-3 linguri bulion
1 1/2 pahar apa
un virf cutit zahar
sare

Mod de preparare

PREGĂTIRE

1h
Pestele proaspat sau dezghetat se taie in bucati nu prea mari, se sareaza si se lasa sa stea intr-un vas acoperit pina se prepara urmatorul sos: se pune intr-o cratita ceapa taiata marunt, se toarna apa si se lasa sa fiarba la foc mic 10-15 minute, apoi se adauga uleiul, zaharul, usturoiul bine strivit, cimbrul si bulionul. Dupa ce da un clocot-doua, se pun bucatile de peste, se potriveste de sare si se lasa sa fiarba acoperit, la foc foarte mic sau in cuptor pina cind scade bine sosul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Peste Pescaresc" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

Comentarii

weisthal_mihaela
•  11.03.2011 16:14:12

L-am facut si este foarte bun.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Peste Pescaresc