Penne Con Tonno E Cipolla (Paste cu Ton si Ceapa )

Postat pe: 05-06-2013
(0)

Ingrediente

Pentru 4 portii:
320 g penne rigate
300 g tonno al naturale
1 ceapa
jumatate pahar vin alb
sare
piper
ulei de masline

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Se taie marunt ceapa si se pune la calit cu putin ulei de masline, cand e calita ceapa se adauga tonul si vinul se mesteca un pic dupa care se pune sare si piper.

Intre timp se fierb pastele si cand sunt gata se pun peste condiment si se amesteca un pic impreuna sa prinda si pasta gust de peste.

Dupa care se servesc simple sau cu parmezan deasupra. Daca ne place se poate adauga in condiment si cateva linguri de smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Penne Con Tonno E Cipolla (Paste cu Ton si Ceapa )" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
vin

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Penne Con Tonno E Cipolla (Paste cu Ton si Ceapa )