Ingrediente
● 400 g paste spirale |
● 2 conserve de ton |
● 200 g cascaval ras |
● delicat dupa gust |
● 20 ml ulei |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
20min
Fierbem pastele dupa indicatiile producatorului, le strecuram si le punem intr-o cratita in care am adaugat uleiul, scurgem conservele de uleiul surplus, punem pestele maruntit, adaugam cascavalul si delicatul si le lasam pe foc pana acesta se topeste, amestecand in continuu (cca. 2 minute).
Pofta buna!
Se servesc cat sunt calde!
p.s se poate inlocui uleiul clasic cu cel din conserva! Celor care le place gustul mai accentuat de peste! :) Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Paste cu ton" nu uita sa ii faci un review.
Pofta buna!
Se servesc cat sunt calde!
p.s se poate inlocui uleiul clasic cu cel din conserva! Celor care le place gustul mai accentuat de peste! :) Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Paste cu ton" nu uita sa ii faci un review.
Comentarii
Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Prajitura cu foi si gem de prune
Savarine cu frisca
Prajitura Tosca
Ratatouille la slow cooker Crock Pot
Branza proaspata de vaci la slow cooker Crock Pot
Fasole cu carnati afumati la slow cooker Crock Pot
Varza cu ciolan afumat la slow cooker Crock Pot
Chilli con carne la slow cooker Crock Pot
Medalion de vitel cu pleurotus si baby morcov la slow cooker Crock Pot
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany