Se pune in tigaie ceapa si usturoiul tocate marunt cu uleiul, se tine pe foc un minut iar imediat se pune putina apa, asa incat ceapa sa se inmoaie si sa nu se prajeasca.
Dupa aceea, se toarna sosul de rosii si se lasa cateva minute (5 minute) sa fiarba. Se pun maslinele iar apoi bucatile de merluciu congelate.
Daca sosul de rosii a scazut se mai adauga putina apa,asa incat pestele sa aiba destul lichid in care sa fiarba.
Se pune putin oregan ,sare, patrunjel, piper si se acopera cu capac, lasand putin descoperita tigaia.In maxim 15 minute este deja gata, bineinteles in functie de cum este groasa bucata de peste.
Se pune patrunjel tocat ,daca dorim, cand se serveste.
Este o reteta traditionala nemteasca. Se spune ca era mancarea preferata a filozofului Emanuel Kant.Reteta este luata de la...
Chiftele de KönigsbergCe spui de o reteta savuroasa de lasagna cu legume coapte? E mult mai usoara decat lasagna clasica si sigur o sa iti placa....
Lasagna vegetarianaReteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructe
Comentarii