Se pune in tigaie ceapa si usturoiul tocate marunt cu uleiul, se tine pe foc un minut iar imediat se pune putina apa, asa incat ceapa sa se inmoaie si sa nu se prajeasca.
Dupa aceea, se toarna sosul de rosii si se lasa cateva minute (5 minute) sa fiarba. Se pun maslinele iar apoi bucatile de merluciu congelate.
Daca sosul de rosii a scazut se mai adauga putina apa,asa incat pestele sa aiba destul lichid in care sa fiarba.
Se pune putin oregan ,sare, patrunjel, piper si se acopera cu capac, lasand putin descoperita tigaia.In maxim 15 minute este deja gata, bineinteles in functie de cum este groasa bucata de peste.
Se pune patrunjel tocat ,daca dorim, cand se serveste.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii