Heringi cu ceapa

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

heringi 1 kg
ceapa 12 kg
boabe de mustar 20 g
otet 75 ml
ulei 50 g
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Se curata heringii, se taie bucati si se lasa cateva ore in apa rece. Otetul se subtiaza cu apa si se fierbe impreuna cu boabele de mustar si sare, se adauga ceapa taiata felii si se mai fierbe 10 min. Se scurge si se lasa sa se raceasca. Se scot heringii din apa, se asaza alaturi ceapa si se toarna pe deasupra uleiul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Heringi cu ceapa" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Toni
•  12.11.2009 09:39:54

nu inteleg.
dupa ce pui ceapa si torni uleiul ce faci cu heringii?
se pun la cuptor sau pe foc?

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Heringi cu ceapa