File de pangasius crocant

Postat pe: 27-09-2010
(3)

Ingrediente

4 buc file de pangasius
1 lamaie
2 lg faina de grau
2 lg malai
tarhon
ulei
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Se spala pestele si se taie bucatile in doua. Sucul de la o lamaie se amesteca cu tarhon si putina sare dupa gust. separat intr-o farfurie se pune faina de grau si malaiul.Inainte de prajire pestele se tine 10 min in sucul de lamaie cu tarhon. Apoi se trece prin fainuri si se pune la prajit intr-o tigaie cu putin ulei. Se rumenesc la foc mediu pana capata o culoare aurie.
Se poate servi cu mamaliga si mujdei de usturoi amestecat cu surplusul de lamaie. Amestecat astfel se mascheaza gustul usturoiului, dar in acelasi timp se pastreaza aroma.
Se mai poate consuma si cu cartofi prajiti.( ca la britanici fish&chips)
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara File de pangasius crocant" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

rani
•  07.03.2010 13:42:06

FOARTE BUN

popapioan
•  07.02.2010 11:52:40

Foarte bun dar nu a iesit prea crocant. Cu un pahar de vin alb,este super.

roxy07
•  30.03.2009 14:06:09

sunt curioasa cum e.voi face in seara asta.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei File de pangasius crocant