File de Macrou in Sos de Rosii

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
File de Macrou in Sos de Rosii

Ingrediente

  • -5 bucati file de macrou (eu am folosit congelat)
  • -3 linguri bulion sau 300 ml suc de rosii
  • -ulei de masline
  • -o ceapa
  • -condimente (cimbru
  • piper
  • ienibahar boabe
  • patrunjel
  • praf usturoi
  • delikat)

Mod de preparare

Intr-o tava asezam pestele, turnam putin ulei de masline apoi adaugam sucul de rosii sau bulionul diluat in apa in care am pus si condimentele.

Taiem ceapa si presaram deasupra, acoperim tava cu folie si dam la cuptor.

Inainte de a scoate pestele din cuptor cu 5-7 minute luam folia de deasupra ca sa se rumeneasca putin.

Daca pestele e congelat cum l-am folosit eu trebuie tinut in cuptor cam 30-40 minute.
Daca e proaspat il tinem 20-25 minute.

Pofta buna!


Se serveste cald sau rece sau puteti face la el o garnitura dupa preferinte.
Eu am facut legume mexicane in vasul wok.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate