Creveti la Cuptor

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Creveti la Cuptor

Ingrediente

  • -400g creveti congelati/proaspeti
  • -2 catei de usturoi
  • -4 linguri ulei de masline
  • -50 ml vin alb sec
  • -patrunjel verde
  • -sare
  • -piper
  • -zeama de lamaie (optional)

Mod de preparare

Crevetii se pun intr-o tava termorezistenta cu vin, ulei, sare, piper si frunzele de patrunjel tocate.

Se da tava la cuptor. Apoi, dupa 10 minute, se scoate tava din cuptor, se pun cateii de usturoi taiati, se amesteca si se da din nou la cuptor.

Se lasa in cuptor, pana cand vinul scade.

Apoi, se pot servi. In momentul servirii, daca doriti, puteti sa adaugati si putina zeama de lamaie.

Sa aveti pofta!!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate