Creveti cu Quinoa, Frunze Furajere si Branza de Capra

Postat pe: 30-12-2013
(0)

Ingrediente

Portii: 2-3
250 g creveti de mare cruzi
1 lingurita de unt
1/2 lingura ulei de masline
50 g frunze de nap / frunze furajere verzi spalate si taiate marunt
100 g quinoa fiarta
100 g branza de capra
un praf de fulgi de chili
sucul de la 1/4 lamaie proaspat stors
sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Prajiti crevetii in unt pana cand acestia sunt facuti apoi luati-i deoparte. Peste untul ramas puneti uleiul de masline, 1 lingurita de apa si frunzele furajere. Caliti acestea pana cand sunt moi apoi adaugati quinoa si branza de capra. Cand acestea s-au incalzit iar branza s-a topit adaugati crevetii si restul de ingrediente. Portionati si serviti imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Creveti cu Quinoa, Frunze Furajere si Branza de Capra" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Creveti cu Quinoa, Frunze Furajere si Branza de Capra