Ingrediente
● Portii: 2-3 |
● 250 g creveti de mare cruzi |
● 1 lingurita de unt |
● 1/2 lingura ulei de masline |
● 50 g frunze de nap / frunze furajere verzi spalate si taiate marunt |
● 100 g quinoa fiarta |
● 100 g branza de capra |
● un praf de fulgi de chili |
● sucul de la 1/4 lamaie proaspat stors |
● sare si piper dupa gust |
Mod de preparare
Prajiti crevetii in unt pana cand acestia sunt facuti apoi luati-i deoparte. Peste untul ramas puneti uleiul de masline, 1 lingurita de apa si frunzele furajere. Caliti acestea pana cand sunt moi apoi adaugati quinoa si branza de capra. Cand acestea s-au incalzit iar branza s-a topit adaugati crevetii si restul de ingrediente. Portionati si serviti imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Creveti cu Quinoa, Frunze Furajere si Branza de Capra" nu uita sa ii faci un review.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Creveti cu Quinoa, Frunze Furajere si Branza de Capra" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany